Jeg er usikker på forholdet mitt - er det et dårlig tegn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har begynt å bli veldig usikker på forholdet mitt, noe som jeg blir veldig urolig av. Jeg vet ikke om jeg ønsker barn med kjæresten min, eller om jeg vil ha barn generelt(jeg føler jeg burde vite det eller være mer sikker enn jeg er nå), jeg vet ikke om jeg vil gifte meg med kjæresten min heller; og fordi jeg ikke vet disse tingene blir jeg usikker på om forholdet er riktig å være i. Jeg føler press fordi han blir 30 i år, jeg er redd for at om 3-4 år så har jeg fortsatt ikke bestem meg og at han da er nesten 35 og barnløs (han gir sterkt inntrykk av at han ønsker barn).I tillegg så er jeg snart ferdig med masteren min og søker jobber over hele landet, jeg vet dermed ikke om jeg får jobb i nærheten av han eller ikke, og om jeg får en jobb i en annen del av landet så vet jeg ikke hvordan det vil påvirke forholdet. Jeg klarer ikke slutt å bekymre meg for dette og jeg har tenkt ofte i det siste at alt hadde vært lettere om vi slo opp. Er dette et dårlig tegn for forholdet?

SVAR

Besvart 19.03.2021 09:57:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Er du en som bekymrer deg mye og som synes det er vanskelig å slutte og bekymre seg? Du har gjerne bekymret deg for hvordan det skal gå på eksamen, hvordan du skal klare å betale husleie og samtidig ha nok penger til mat eller om du i det hele tatt vil komme i jobb etter utdanning? Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
attach_file

Fem kjærlighetsspråk – hvilket snakker du?

Visste du at vi mennesker uttrykker kjærlighet til hverandre på ulike «språk»? At en kopp kaffe på senga kan bety det samme som et kjærlighetsdikt? Ved å bli klar over at partneren din kanskje har et annet kjærlighetsspråk enn ditt eget, kan du kanskje forstå partneren bedre, unngå misforståelser og konflikter og bli tryggere i forholdet.

 

Les mer
attach_file

Parforhold i koronatider

Mange samboende studentpar opplever at utfordringene de sliter med i parforholdet blir forsterket i denne tiden. Liten plass i studentboligen, knapt med alenetid, og deling av felles «kontor» og studieplass, kan bidra til at kommunikasjonen går i stå, og tidligere bagateller blir store krangler. Hvordan kan dere best mulig ta vare på kjærligheten?

 

Les mer
account_circle