Føler meg trist og ensom og mistrives med livet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går ofte rundt å tenker på hva jeg vil resten av livet. Jeg blir stresset og trives ikke i studiet. Samtidig bor jeg på et sted som er utrolig trist og deprimerende. Det er også noe som går ut over den psykiske helsen min. Føler meg veldig ensom og har ikke så mange å snakke med, noe som ikke hjelper. Jeg gråter ofte og er til vanlig veldig følsom og går konstant rundt med en klump i halsen som bare venter på å få «bryte ut» i form av gråt, vondt i magen og mangel på matlyst. Dette tar mye krefter og jeg er ofte sliten og orker ikke stort - da blir det fort til at jeg tenker «hva er meningen med livet?» Dette er noe som påvirker kjæresten min og han har også sagt at han sliter og at han konstant er bekymret for meg. Han får ikke konsentrert seg i det daglige livet og han sliter ofte med å få sove fordi han bekymrer seg så mye for meg. Jeg er veldig redd for at kjæresten min skal slå opp med meg med tanke på dette (noe han også har nevnt for meg). Har dere noen råd eller tips?

 

SVAR

Besvart 06.11.2020 19:05:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Er du en som bekymrer deg mye og som synes det er vanskelig å slutte og bekymre seg? Du har gjerne bekymret deg for hvordan det skal gå på eksamen, hvordan du skal klare å betale husleie og samtidig ha nok penger til mat eller om du i det hele tatt vil komme i jobb etter utdanning? Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere? Her er noen råd til deg som føler deg ensom eller er redd for at du er i ferd med å bli det.

 

Les mer
attach_file

Omringet av venner men likevel ensom?

Har du noen gang følt deg fornøyd i ditt eget selskap, men ensom ute blant venner? Du er i så fall ikke den eneste. Ensomhet er ikke det samme som å være alene, ensomhet kan også være en følelse. Hvorfor dukker denne følelsen opp når du har venner rundt deg? Og hva betyr det?

 

Les mer
account_circle