Hvordan opprettholde motivasjon når undervisning er digital?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg sliter med digital undervisning. Jeg vet at alle sikkert gjør det nå, men jeg føler at jeg holder på å gå på veggen her. Det gikk bra , i vårsemesteret, da opplevde jeg det litt som et deilig avbrekk fra det vanlige. I høst skiftet jeg studieretning, noe jeg er fornøyd med, men jeg sliter så med å finne "meg selv" på det studiet. Det har kun vært digital undervisning, med unntak av et par samlinger, og jeg merker at jeg bare blir mer og mer fraværende og uengasjert. jeg anser meg for over middels sosial person, og jeg holder fortsatt kontakt med gamle venner fra det forrige studiet, men det blir liksom mindre og mindre. Har ikke klart å komme meg inn i den nye klassen min, og har begynt å kjenne meg usikker på om jeg klarer å studere i tre år til, nå som starten ble så dårlig. Kjenner på mer og mer usikkerhet knytta til faget og mine evner og verst av alt er kanskje en overvelmende kjedsomhet, og i det siste tristhet og frykt for at dette aldri tar slutt. Hva skal jeg gjøre?

 

SVAR

Besvart 30.09.2020 18:18:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Semesterstart 2020. Få den beste semesterstarten til tross for koronarestriksjoner og digitale forelesninger.

Høstens studiestart blir en blanding av digitale og fysiske møteplasser. Hvordan kan du forberede deg mest mulig på en annerledes semesterstart?

 

Les mer
attach_file

Studiemestringstips til hjemmekontor

Hjemmekontor utfordrer vår evne til å strukturere egen studiehverdag. Sliter du med prokrastinering og selvdisiplin til vanlig, vil ikke isolasjonen gjøre det lettere. Selv de som vanligvis holder seg til en fast timeplan, kan kjenne på uro når rutinene faller vekk. Men det er håp, du kan lage din egen struktur og her er noen tips for hvordan du kan få det til.

 

Les mer
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere? Her er noen råd til deg som føler deg ensom eller er redd for at du er i ferd med å bli det.

 

Les mer
account_circle