Førsteårsstudent under korona og mistrives. Bør jeg slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er førsteårsstudent. Jeg føler jeg ikke har kommet inn i studiene i det hele tatt pga korona og klarer ikke motivere meg selv lenger. Jeg er usikker på om faget er rett eller om det bare er situasjonen. Jeg har heller ikke blitt kjent med noen der jeg bor og trives veldig dårlig på studentboligen min. Jeg synes ikke jeg har noe til felles med de jeg deler gang med og bruker mye krefter på å unngå dem. I det siste har jeg bare lengtet hjem og ikke fått til å gjøre noe. Bør jeg bare slutte?

SVAR

Besvart 18.01.2021 15:59:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere? Her er noen råd til deg som føler deg ensom eller er redd for at du er i ferd med å bli det.

 

Les mer
attach_file

Motivasjon og Korona

Har du lyst til å kvele den som kom opp med slagordet Just do it? Eller seigpine medstudenten som alltid er morgenfrisk og disiplinert? Eller er du mer av typen som retter frustrasjon over manglende motivasjon innover mot deg selv? Hvorfor er det ekstra tøft å motivere seg under korona? Finnes det noe du kan gjøre for å få tilbake motivasjonen?

 

Les mer
attach_file

Kjenner du også på ensomhet under korona? Hva med å prøve en app?

Med nye tiltak rundt koronapandemien er det mange av oss som kjenner på ensomhet.

Vi i Studenter spør har samla en liten oversikt over apper og andre ressurser som skal hjelpe oss å være sosiale, og vi gir deg noen tips for hvordan bruke dem.

 

Les mer
account_circle