Kan jeg bytte universitet selv om fristen er ute?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hat fullført første året på uia med barnehagelærer utdanning. I Kristiansand som er studentbyen min erfarer jeg sterk angst, depresjon og hjernen min gikk i overlevelsesmodus siden jeg er ensom i Kristiansand. Jeg har tidligere tøff erfaring med ensomhet og derfor treffer det meg noe voldsomt og det går utrolig hardt utover psyken min. Jeg har kommet frem til at det er best for min helse å bo i hjembyen min. Jeg vet at man egentlig ikke kan bytte studiested før man søker på nytt før 15. mars/april. Men er det mulig for universiteter å gjøre unntak når man sliter veldig psykisk?

SVAR

Besvart 07.07.2021 10:40:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjenner du også på ensomhet under korona? Hva med å prøve en app?

Med nye tiltak rundt koronapandemien er det mange av oss som kjenner på ensomhet.

Vi i Studenter spør har samla en liten oversikt over apper og andre ressurser som skal hjelpe oss å være sosiale, og vi gir deg noen tips for hvordan bruke dem.

 

Les mer
attach_file

Omringet av venner men likevel ensom?

Har du noen gang følt deg fornøyd i ditt eget selskap, men ensom ute blant venner? Du er i så fall ikke den eneste. Ensomhet er ikke det samme som å være alene, ensomhet kan også være en følelse. Hvorfor dukker denne følelsen opp når du har venner rundt deg? Og hva betyr det?

 

Les mer
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere? Her er noen råd til deg som føler deg ensom eller er redd for at du er i ferd med å bli det.

 

Les mer
account_circle